top of page
Appetizer Buffet Table

Gete Deli - Catering - Pitopalvelu- Martinlaakso Vantaa

Varaa aika catering-palveluun

Voit varata ajan keskutellaksesi catering-tarpeistasi. Voit lähettää myös lähettää sähköpostia tai soittaa numeroon 040 851 1083

Catering - pitopalvelu kaikki tarjoilut juhliisi tai tapahtumiin

Käytämme vain parhaita raaka-aineita ja panostamme ruoan laatuun sekä esillepanoon. Yhdistämme maistuvat maut, tuoreet ainekset ja käsityönä valmistetut herkut, jotta jokainen suupala on nautintoa.

Joustavuutemme ja ammattitaitomme avulla voimme räätälöidä catering-palvelumme täysin tarpeidesi mukaan. Huolehdimme ruoasta, juomista, tarjoilusta ja jopa astioista, jotta sinun ei tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Meidän tehtävämme on tehdä tapahtumastasi ikimuistoinen ja vaivaton.

Tilauksesta on mahdollista saada meiltä myös herkullinen perheillallinen tai esimerkiksi valmiit ateriat kolmeksi päiväksi. Olemme myös luoneet kansainvälisiä ruokamenuita, jotka tunnemme testimenuina. Gete Delin kokki ja perustaja on matkustanut ympäri maailmaa ja laatinut noin 30 erilaista menua eri maista, kuten Testi Kreikka, Välimeren testi, Testi Intia, Testi Etiopia, Testi Italia, Testi Meksiko, Testi Thaimaa, Testi Japani, Marokko ja muita.

 

"Catering-ideani syntyi yleisesti ottaen matkanjärjestäjänä toimiessani, sillä matkusteluni herättivät mielenkiintoni ruokaa ja kulttuuria kohtaan. Kokkaaminen on intohimoni ja toinen ammattini, joten aloin kerätä matkoiltani täytettyjä keittokirjahyllyjä (ainoa asia, jonka ostan matkamuistoksi) ja aloitin testikokemusteni jakamisen muiden kanssa. Luin ja lisäsin menuihini ruokia, joita ihmiset erityisesti pyysivät."

bottom of page